دیدار چهره ‌به‌ چهره سرپرست بهزیستی فارس با مددجویان بهزیستی لامرد؛ رسیدگی مستقیم به مطالبات و مشکلات

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان لامرد، در راستای تکریم جامعه هدف و بررسی میدانی مسائل مددجویان، سرپرست بهزیستی فارس به همراه سرپرست معاونت سلامت اجتماعی با جمعی از مددجویان دیدار و به صورت چهره‌ به‌ چهره پای صحبت آنان نشستند.

در این دیدار، مددجویان ضمن بیان مشکلات و دغدغه‌ های خود در حوزه‌ های مختلف معیشتی، درمانی، حمایتی و خدمات اجتماعی، درخواست‌ های خود را به صورت مستقیم مطرح کردند.

حمید گودرزی سرپرست بهزیستی فارس در این نشست، با تاکید بر اهمیت رسیدگی فوری به مسائل مطرح‌ شده، دستورات لازم را جهت بررسی و رفع مشکلات مددجویان صادر کرد و خواستار پیگیری جدی موضوعات از سوی واحدهای مربوطه شد.

این دیدار با هدف تقویت ارتباط مستقیم میان مدیران و مددجویان برگزار شد.

کد خبر 178403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد